Daca folosim ciuperci deshidratate, le scufundam in apa fierbinte 30 de minute, apoi le scurgem, stoarcem, taiem piciorusele, apoi le feliem lamele subtiri.
Facem o marinata din o lingurita amidon, 2 linguri ulei de susan si 2 linguri sos soia si lasam carnea in aceasta mixtura 20 de minute. Dam ghimbirul pe razatoarea marunta.
Incingem un wok bine, pana cand incepe sa iasa fum, apoi punem carnea de pui, calim 2 minute, la foc mare, amestecand mereu. Dupa 2 minute, punem fasiile de morcov, lasam 1 minut, si adaugam supa calduta.
Adaugam ciupercile si mugurii de soia. Lasam sa fiarba maxim 1o minute.
Amestecam 2 linguri amidon, 2 linguri otet de orez si 3 linguri sos soia. Batem ouale cu 2 linguri ulei de susan.
Turnam peste supa amestecul de amidon, amestecand continuu. Lasam 1 minut sa fiarba. Adaugam apoi ouale batute si amestecam cu furculita, ca sa se formeze "zdrente". Stingem focul, adaugam ghimbirul si taiteii chinezesti.
Comentarii:
Super