Petitchef

Supa Acra-Iute

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ca la majoritatea mancarurilor chinezesti, trebuie mai intai sa pregatim toate ingredientele deoarece va fi nevoie de ele rapid, si nu avem timp dupa ce incepem sa preparam reteta.Hidratam urechile de lemn dupa cum scrie pe ambalaj. Noi le-am lasat vreo 30 - 40 de minute in apa rece si au fost gata.
  • Cand urechile de lemn sunt hidratate, le tocam fasii.In reteta originala era folosita ceapa verde, dar cum nu aveam, am inlocuit-o cu ceapa rosie, pe care am taiat-o julienne.
  • Daca aveti ceapa verde, tocati-o rondele. Dizolvam amidonul cu 4 linguri de apa rece, iar ouale le batem ca pentru omleta si gata, avem toate ingredientele pregatite. Incingem cele 2 linguri de ulei intr-un wok sau cratita si calim ceapa cam 1 minut, adaugam supa si sosul de soia.
  • Cand supa incepe sa fiarba adaugam porumbul si urechile de lemn. Cand incepe din nou sa fiarba adaugam amidonul si amestecam. Stingem focul si turnam oul amestecand ca sa se formeze florile de ou, cum sunt numite de chinezi.
  • Adaugam uleiul de susan, otetul si piperul si supa e gata. Se serveste fierbinte, cu patrunjel tocat pe deasupra si e foarte buna iarna, sa ne incalzeasca dupa o zi geroasa. 100 de grame au aproximativ 80 de calorii.


Poze

Supa Acra-Iute
Supa Acra-Iute - poza 2
Supa Acra-Iute - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

31/03/2013

Sz

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează