Amestecati ingredientele pentru marinada si marinati carnea de porc in ea aproximativ 20 de minute. Hidratati tofu. Taiati bambusul in felii lungi si subtiri.
Taiati ciupercile in fasii subtiri si lungi, dupa ce le-ati spalat si curatat.Firbeti apa, adaugati bambusul, ciupercile si optional lily buds. Apoi adaugati tofu si carnea de porc.
Condimentati cu sare, zahar, sos de soia, otet si ulei de susan.Adaugati si supa de pui clara.Lasati supa pe foc pana toate ingredientele sunt fierte (cam 15 minute) apoi amestecati amidonul cu apa si amestecand adaugati in supa. Mai dati un clocot si luati supa de pe foc.
Adaugati oul batut ca si pentru omleta si amestecati continuu, apoi adaugati ceapa verde, piperul si chili. Serviti fierbinte.Delicioasa si exotica!
Hai ca m-ati spart .lily buds, muguri de bambus, otet de orez, ulei de susan, ciuperci cloud ear... ba va verifica cineva inainte sa dati drumul la rahaturi de genul acesta ? Pai de unde p...a measa iau eu astea ? Probabil iese gustoasa daca ai experienta, iar noi nu avem, nici ingrediente, nici experienta asiatica .
Comentarii:
Delicios
Alta reteta inutila pe care nu o va prepara nimeni.
Hai ca m-ati spart .lily buds, muguri de bambus, otet de orez, ulei de susan, ciuperci cloud ear... ba va verifica cineva inainte sa dati drumul la rahaturi de genul acesta ? Pai de unde p...a measa iau eu astea ? Probabil iese gustoasa daca ai experienta, iar noi nu avem, nici ingrediente, nici experienta asiatica .
HA HA HA......
Cum la ingrediente nu se regasesc, inteleg ca porcul a mancat tofu, iar apoi si-a luat zborul...
Unde apare carnea in lista ingredientelor ???