Supa iute-acrisoara (hot and sour soup)

Supa iute-acrisoara (Hot and sour soup)
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Amestecati ingredientele pentru marinada si marinati carnea de porc in ea aproximativ 20 de minute.
    Hidratati tofu. Taiati bambusul in felii lungi si subtiri.
  • Taiati ciupercile in fasii subtiri si lungi, dupa ce le-ati spalat si curatat.Firbeti apa, adaugati bambusul, ciupercile si optional lily buds. Apoi adaugati tofu si carnea de porc.
  • Condimentati cu sare, zahar, sos de soia, otet si ulei de susan.Adaugati si supa de pui clara.Lasati supa pe foc pana toate ingredientele sunt fierte (cam 15 minute) apoi amestecati amidonul cu apa si amestecand adaugati in supa. Mai dati un clocot si luati supa de pe foc.
  • Adaugati oul batut ca si pentru omleta si amestecati continuu, apoi adaugati ceapa verde, piperul si chili.
    Serviti fierbinte.Delicioasa si exotica!
retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

John_

Alta reteta inutila pe care nu o va prepara nimeni.

abuz
laurentiu_m2019

laurentiu_m2019

Hai ca m-ati spart .lily buds, muguri de bambus, otet de orez, ulei de susan, ciuperci cloud ear... ba va verifica cineva inainte sa dati drumul la rahaturi de genul acesta ? Pai de unde p...a measa iau eu astea ? Probabil iese gustoasa daca ai experienta, iar noi nu avem, nici ingrediente, nici experienta asiatica .

abuz

cris_nedelcovici

HA HA HA......

abuz

Mihai

Cum la ingrediente nu se regasesc, inteleg ca porcul a mancat tofu, iar apoi si-a luat zborul...

abuz

costi1960

Unde apare carnea in lista ingredientelor ???

abuz