Pentru inceput punem ciupercile la hidratat intr-o cana cu apa calda si le vom lasa pentru 30 de minute dupa ce s-au rehidratat, aruncam piciorusul ciupercilor caci este lemnos si nu se poate consuma, taiem ciupercile feliute.
Apa in care au stat ciupercile NU o aruncam, ci o amestecam cu supa de pui, punem lichidul obtinut intr-o oala si punem pe foc sa fiarba impreuna cu bucatile de carne taiate fasii.
Din nefericire pentru toti cei ce gatesc mancare chinezeasca, vinul de orez lipseste cam.... de peste tot. S-ar putea conform recomandarilor altora folosi dry sherry sau, tot apropiat ca gust - ginul. Hmm... Am dubii. Totusi si fara vinul de orez, reteta iese impecabil. A fost prima oara cand am mancat aceasta supa gatita de mine (KUDOS Andreei) si pot spune ca a iesit exact ca la restaurantul chinezesc preferat la care mergeam in Viena. Da, asa trebuie sa se gateasca aceasta minunata supa si reusita este 100%. Multumiri!
Comentarii:
Din nefericire pentru toti cei ce gatesc mancare chinezeasca, vinul de orez lipseste cam.... de peste tot. S-ar putea conform recomandarilor altora folosi dry sherry sau, tot apropiat ca gust - ginul. Hmm... Am dubii. Totusi si fara vinul de orez, reteta iese impecabil. A fost prima oara cand am mancat aceasta supa gatita de mine (KUDOS Andreei) si pot spune ca a iesit exact ca la restaurantul chinezesc preferat la care mergeam in Viena. Da, asa trebuie sa se gateasca aceasta minunata supa si reusita este 100%. Multumiri!
Ca de obicei, miliarde de ingredinete care de care mai ciudate care pot rezulta intr-un preparat incert...
Vin de orez?Muguri de bambus?De unde??? Sint ingrediente care nu sint tocmai vandabile si folosite de catre cumparatori!
Unde este restul rețetei