Supa chinezeasca iute acrisoara

Felul principal
Foarte ușor
43 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire23 min
  • Pentru inceput punem ciupercile la hidratat intr-o cana cu apa calda si le vom lasa pentru 30 de minute dupa ce s-au rehidratat, aruncam piciorusul ciupercilor caci este lemnos si nu se poate consuma, taiem ciupercile feliute.
  • Apa in care au stat ciupercile NU o aruncam, ci o amestecam cu supa de pui, punem lichidul obtinut intr-o oala si punem pe foc sa fiarba impreuna cu bucatile de carne taiate fasii.

Punctează această reţetă

AAndreea Chinesefood

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Din nefericire pentru toti cei ce gatesc mancare chinezeasca, vinul de orez lipseste cam.... de peste tot. S-ar putea conform recomandarilor altora folosi dry sherry sau, tot apropiat ca gust - ginul. Hmm... Am dubii. Totusi si fara vinul de orez, reteta iese impecabil. A fost prima oara cand am mancat aceasta supa gatita de mine (KUDOS Andreei) si pot spune ca a iesit exact ca la restaurantul chinezesc preferat la care mergeam in Viena. Da, asa trebuie sa se gateasca aceasta minunata supa si reusita este 100%. Multumiri!

am gătit această rețetă
abuz

costi1960

Ca de obicei, miliarde de ingredinete care de care mai ciudate care pot rezulta intr-un preparat incert...

abuz

daniel_d2021_1_2

Vin de orez?Muguri de bambus?De unde??? Sint ingrediente care nu sint tocmai vandabile si folosite de catre cumparatori!

abuz

anonymous

Unde este restul rețetei

abuz