Supa chinezeasca de porumb

votează acum
Supa chinezeasca de porumb
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Pulpele se taie in doua, se spala si se curata de pielita. Se pun la fiert in 1 1/2 litri de apa impreuna cu morcovul si ceapa. Se aduna spuma si se lasa la fiert pentru 30 minute.
  • Scoatem carnea si strecuram zeama. Carnea se scoate de pe os si se taie bucatele mici, adaugandu-se in zeama strecurata. Se pune la fiert, se adauga porumbul . Intre timp se toaca foarte marunt ceapa verde si se pune la calit in 2 linguri de ulei.
  • Se toaca marunt si ardeiul rosu si se adauga si el peste ceapa, dupa care se adauga in supa. Amestecam malaiul, cu faina si zaharul brun, adaugam o cana cu apa, amestecam bine si turnam continutul in supa.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: