Şalotele se cutăţă şi se taie în cubuleţe. Boabele de porumb se limpezesc şi se storc de apă. Într-o cratiţă se încălzeşte uleiul, se adaugă apoi ceapa şi porumbul şi se călesc uşor. Se adaugă apoi curry-ul, supa de găină/legume şi smântâna lichidă. Se lasă să dea în clocot şi apoi se lasă să fiarbă la temperatură redusă timp de vreo 20 de minute. Se scot câteva boabe de porumb, vreo 5-6 linguri, şi se pun de-o parte.
Supa se face piure cu un mixer vertical şi apoi se strecoară. Se potriveşte de sare şi se condimentează cu puţină zeamă de lămâie.
Se aşează pe farfurii şi se serveşte cu creveţi fierţi sau prăjiţi şi boabele de porumb reţinute. Se decorează cu ceapă verde tăiată în diagonală.
Comentarii:
De incercat
Ciudat nu stiam ca supa e antreu in rest .........
Pare delicioasa
O reteta delicioasa!!!
Excelent!