Punem supa de pui intr-o oala si punem oala pe foc sa se incalzeasca bine de tot. Peste supa presaram piperul alb. Cat timp se incalzeste supa pe foc, taiem ghimbirul, cam 3 felii sunt de ajuns.Punem usturoiul tocat si ghimbirul in oala si lasam sa dea supa in clocot. Dupa ce da in clocot, scoatem ghimbirul si usturoiul pentru a nu da gust amar supei. (daca doriti ca supa sa aiba gust mai puternic, mai lasati cateva minute usturoiul si ghimbirul).
In 3 linguri de supa rece dizolvam amidonul si il adaugam peste supa. Supa nu se va ingrosa foarte tare si va capata mai degraba o consistenta vascoasa; intr-un castronel batem bine de tot oul si il adaugam in fir subtire in supa de pe foc. Lasam sa dea supa in clocot si luam oala de pe foc. Punem supa in bolurile de supa si deasupra turnam cateva picaturi de ulei de susan. Garnisim supa cu ceapa verde sau coriandru. Servim fierbinte!
Comentarii:
Excelent!
am incercat si merge! pofta buna si voua!
E ok!
Bun!!!!!!!!!!mai multe retete chinezesti de la PTITCHEF PENTRU CE LE INTELEG SI SANT USOARE
A
Nota 10********** yummy yammy yam yam