Ciorba de pipote si inimi de pasare

Ciorba de pipote si inimi de pasare
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Opariti inimile si pipotele si aruncati apa. Fierbeti pipotele, inimile si zarzavatul calit in 4 litri de apa in care ati adaugat o lingura de sare. Spumati des.
  • Caliti in ulei zarzavatul curatat de coaja si tocat. Dupa ce pipotele au fiert bine , adaugati cartofii taiati cubulete.
  • Lasati sa fiarba 1-15 minute, apoi adaugati rosiile zi zeama de varza. Potriviti de sare si adaugati patrunjelul tocat. Serviti fierbinte cu smantana si ardei iuti.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Gheorghe, 29/12/2018

Rog definitia o portie ( gr.)
Reteta super .
La multi ani .

(0) (0) abuz
03/03/2014

Foarte delicioasa

(0) (0) abuz
24/09/2013

Buna ciorba

(0) (0) abuz
05/09/2013

Good

(0) (0) abuz
31/03/2013

Buna fff bune

(0) (0) abuz



+