Ingrediente: 200 g naut fiert 2 morcovi 1 cartof mare 1 ou 1 ceapa 5 catei usturoi sare piper 1 legatura de patrunjel putin bicarbonat 1 lingurita zeama de lamaie.
Ingrediente: 2 oua 2 piepti de pui tocati o jumatate ardei gras verde 1 morcov mare sau 2 mai mici ceapa verde usturoi verde marar tocat 1 cartof mare razuit...
Ingrediente: 500 g carne de vita+porc 150 g paine alba 2 oua 100 g morcov 50 g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit...
Ingrediente: 1 stiuca 1 ceapa mare 1 ou 4 catei de usturoi, tocati alge marine deshidratate cantitate dupa preferinta marar, patrunjel, sare, piper, dupa gust...
Ingrediente: 3 buc morcov, 150 g cascaval, 3 buc ceapa, 2 legaturi patrunjel verde, 300 g faina, un praf de bicarbonat de sodiu, 100 ml apa, o lingurita boia...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: un piept de pui o ceapa un morcov 3-4 catei usturoi o jumatate lingurita coaja rasa de lamaie sare piper un ou o chifla(sau 2-3 feliute paine)
Ingrediente: 2 cartofi potriviti ca marime 2 lingurite amidon 1 lingurita sos de soia 1 lingurita mirin un praf de sare 1 lingurita ceapa pudra 2~3 rondele de...
Ingrediente: 1 kg. peste fiert 300 g.peste crud 500 g. ceapa 300 g. morcovi 200 g. cartofi faina sau pesmet usturoi, dupa gust patrunjel verde si marar sare,...
Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.