Chiftele marinate

Felul principal
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Intr-un vas mai mare amestecam carnea tocata cu ceapa, painea, cele 2 oua, o lingurita de sare, piper si marar macinat. Din compozitia rezultata formam chiftelele, initial luam o bila de compozitie, o trecem prin faina si pe care o presam intre palme. Prajim chiftelele pe ambele parti la foc mediu.
    Separat, intr-o cratita intinsa, punem o lingura de ulei si calim o ceapa tocata marunt. Adaugam apa si pasta de tomate, putina sare, piper si foile de dafin, lasam sa fiarba aprox. 10 minute. Cand ceapa este fiarta, adaugam chiftelutele si mai lasam pe foc 1 minut.

Punctează această reţetă

PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

MINCIUNA MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Astea sunt chiftele cu sos de rosii, nu marinate, habar n-ai de bucatarie!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buonisime.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Asa facea si bunica mea!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Asa fac si eu chiftelele marinate, deci chiftele marinate inseamna ca se pune foaie de dafin, asa am invatat de la mama si de la soacra-mea. Aviz amatorilor!

abuz

anonymous

10000

abuz
Nicolae

Nicolae

F. bune...

abuz

anonymous

....f bune....

abuz
ciobanu_t2013

ciobanu_t2013

Ex

abuz

anonymous

Sunt bune

abuz
  • pagina 1 / 2