Chiftele marinate
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Intr-un vas mai mare amestecam carnea tocata cu ceapa, painea, cele 2 oua, o lingurita de sare, piper si marar macinat. Din compozitia rezultata formam chiftelele, initial luam o bila de compozitie, o trecem prin faina si pe care o presam intre palme. Prajim chiftelele pe ambele parti la foc mediu.
Separat, intr-o cratita intinsa, punem o lingura de ulei si calim o ceapa tocata marunt. Adaugam apa si pasta de tomate, putina sare, piper si foile de dafin, lasam sa fiarba aprox. 10 minute. Cand ceapa este fiarta, adaugam chiftelutele si mai lasam pe foc 1 minut.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
MINCIUNA MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Astea sunt chiftele cu sos de rosii, nu marinate, habar n-ai de bucatarie!
am gătit această rețetă
anonymous
Bun bun
am gătit această rețetă
anonymous
Buonisime.
am gătit această rețetă
anonymous
Asa facea si bunica mea!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Asa fac si eu chiftelele marinate, deci chiftele marinate inseamna ca se pune foaie de dafin, asa am invatat de la mama si de la soacra-mea. Aviz amatorilor!
anonymous
10000

Nicolae
F. bune...
anonymous
....f bune....

ciobanu_t2013
Ex
anonymous
Sunt bune
Punctează această reţetă