Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu feliile de paine muiate, putin in apa rece si bine stoarse. Ceapa se taie marunt marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ceapa la tocatura , apoi ouale, un virf de cutit cu piper, sarea, usturoiul si patrunjelul sau mararul taiat marunt; se amesteca bine.
  • Pe o farfurie intinsa, se pun 1-2 linguri de faina sau pesmet, se ia cite o lingurita cu virf din compozitie, se trece prin faina si se formeaza chiftelute rotunde .
  • Se incinge uleiul, se pune apoi ulei de 1/2 cm. Se pun chiftelele si se prajesc circa 10 minute pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta. Se scurg pe un prosop din hartie.
poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
11/09/2013

Super bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
08/08/2013

Foarte bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
02/08/2013

Imi place la nebunie e delicios

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
27/04/2015

Bun

(0) (0) abuz
28/11/2013

Bune

(0) (0) abuz
dan_m2013
dan_m2013, 22/11/2013

Super reteta

(0) (0) abuz
19/10/2013

Trist...

(0) (0) abuz
22/05/2013

Deliicioase!!!!

(0) (0) abuz
11/04/2013

Super

(0) (0) abuz
10/07/2012

Super bune

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2