Chiftele de porc

Chiftele de porc
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu feliile de paine muiate, putin in apa rece si bine stoarse. Ceapa se taie marunt marunt si se caleste in putin ulei.
  • Se adauga ceapa la tocatura , apoi ouale, un virf de cutit cu piper, sarea, usturoiul si patrunjelul sau mararul taiat marunt; se amesteca bine.
  • Pe o farfurie intinsa, se pun 1-2 linguri de faina sau pesmet, se ia cite o lingurita cu virf din compozitie, se trece prin faina si se formeaza chiftelute rotunde .
  • Se incinge uleiul, se pune apoi ulei de 1/2 cm. Se pun chiftelele si se prajesc circa 10 minute pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta. Se scurg pe un prosop din hartie.
VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
danut, 22/09/2017

Excelent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/05/2017

Bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/05/2017

Mda, la 250 g carne sa pui 2 cepe si 4 catei usturoi?? si 2 oua? poate de la minimum 500g + de carne. hmmm

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
09/02/2017

Deci, daca inteleg bine mai intai se incinge uleiul si pe urma se pune ulei de 1/2 cm (5 mm).

am gătit această rețetă
(1) (1) abuz
05/02/2015

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/01/2015

Multumesc este foarte buna

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
31/12/2014

Are ceapa si sunt alergic

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/03/2014

Excelenta. eu am pus si un cartof fiert.

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
11/07/2013

Multumesc

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Machilleos, 18/11/2019

Toata lumea face mancare bravooooo!!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3