Chifteluțe de mazăre și feta în air fryer

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
21 min

Ingrediente simple, câteva minute de preparare și aveți un fel de mâncare gustos: chifteluțele de mazăre, feta și mentă gătite în friteuza cu aer sunt o alternativă vegetariană excelentă la chifteluțele tradiționale. Sunt foarte versatile și pot fi servite ca aperitiv însoțite de un sos de iaurt, ca fel principal cu o salată mixtă sau ca garnitură pentru preparate din carne albă sau pește. Aceste chifteluțe vegetariene gustoase, moi în interior și crocante pe exterior, sunt bine echilibrate datorită dulceței cremei de mazăre cu aromă de mentă și a savorii fetei. Încercați-le acum, vă explicăm rețeta pas cu pas!


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire11 min

Observații

Cât timp se păstrează chifteluțele cu mazăre și feta în friteuza cu aer?

Maximum 3 zile în frigider, într-un recipient etanș.

Pot congela chiftele cu mazăre și feta făcute la friteuza cu aer?

Le puteți congela doar dacă folosiți mazăre proaspătă.

Cât timp trebuie să se gătească bilele cu mazăre și brânză feta în friteuza cu aer?

Fiți atenți deoarece timpul de gătire poate varia în funcție de friteuza cu aer utilizată. Luați în considerare cel puțin 9-10 minute la 180°C, apoi verificați dacă timpul de gătire este pe placul dumneavoastră.

Cum pot să-mi dau seama dacă chifteluțele cu mazăre și feta sunt gătite?

Înțepați-le cu o scobitoare, dacă aceasta iese curată sunt gata!

Pot coace chifteluțele cu mazăre și feta în cuptor?

Sigur că da. Aruncați o privire la tabelul nostru util de conversie cuptor/friteuză cu aer.

Cu ce pot însoți chifteluțele cu mazăre și feta?

Puteți folosi un sos de iaurt sau Tzatziki.

Pot folosi mazăre proaspătă pentru a prepara chifteluțele?

Da. Dacă pregătiți chifteluțele primăvara, puteți folosi mazăre proaspătă.


Echipamente de gătit

friteuza cu aer

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+