Ingrediente: 350 gr de legume (aici morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr smântână de soia (sau smântână proaspătă) 1 lingură amidon de porumb 2...
Se stie ca sparanghelul este cultivat de mai bine de 2000 de ani in regiunile mediteraneene. In secolul al II-lea i.H., romanii stiau cum sa-l cultive si sa-l prepare, dar si cum sa-l conserve prin congelare.
Ingrediente: 1 foietaj dreptunghiular 160 gr cremă de brânză 30 gr parmezan 1 ou 20 gr de unt 1 linguriță pudră de usturoi (sau cățel de usturoi zdrobit) 1 mână...
Ingrediente: 150 gr cod desărat, fără oase 1 cățel de usturoi 1 ou 5 gr praf de copt 60 gr de făină 75 ml lapte ¼ ceapă sare (opțional) pătrunjel proaspăt: doar...
Ingrediente: Aluatul: 280 gr de faina 1 lingura zahar 1 lingurita de sare 10 gr drojdie proaspata 120 ml lapte 60 ml apa 30 gr unt Umplutura: 4 linguri sos de...
Indiferent ce aperitive alegeti pentru inceput nu uitati ca o masa festiva, cum este cea de Craciun trebuie sa fie frumoasa, vesela şi copioasa. Iar ca să fiti gazde perfecte, venim in intampinarea dvs. cu cateva idei de Aperitive si Salate care s-ar putea sa va...
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Ingrediente: 1 conserva de ton (180 gr ton maruntit) 125 gr emmental ras 80 gr faina 5 gr praf de copt 3 oua 200 ml lapte 100 ml ulei de masline Sare Piper