Blini de casă - super ușor de făcut

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
10 min

Încercați rețeta noastră de blini de casă, ideale pentru aperitiv cu diverse toppinguri. Nu cântărim ingredientele, vom folosi un pahar de iaurt.


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire5 min

Observații

Cu ce ​​ar trebui să înlocuim iaurtul grecesc?
Îl poți înlocui cu un alt iaurt natural.

Ar trebui să lăsăm să se odihnească aluatul?
Pentru aceasta rețetă nu este obligatoriu, dar puteți pune aluatul la frigider acoperit cu folie alimentară dacă doriți.

Putem face blini de diferite dimensiuni?
Puteți face cu ușurință blini de dimensiunea dorită. Când aluatul începe să clocotească, întoarceți blini-urile și așteptați până când devin aurii dedesubt înainte de a le scoate de pe foc.

Cum să faci această rețetă fără cântar?
Puteți avea încredere în indicația de greutate de pe paharul iaurtul grecesc. Veți avea nevoie de un pahar de iaurt (150 gr), 1 pahar de iaurt cu făină (puteți măsura și 4 linguri), 1 ou, jumătate de plic de praf de copt și puțină sare. Simțiți-vă liber să dublați cantitățile dacă este necesar.

Putem aroma aluatul?
Puteți adăuga condimente în aluat sau ierburi aromatice.

Care sunt cele mai bune topping-uri pentru blinis?
Veți găsi o mulțime de idei de pâine prăjită: cu pește, cu legume... Există câte ceva pentru toată lumea. Nu ezitați să răsfoiți site-ul nostru pentru a găsi toppingurile preferate!

Cum să păstrați blini-urile?
Puneți-le într-un recipient ermetic și puneți-le într-un loc răcoros; le puteți păstra maxim 5 zile.

Putem congela blinii?
Desigur, puteți congela blini-urile fără griji, amintiți-vă să le distanțați astfel încât să nu se lipească. Le puteți pune pe o tavă în prealabil, apoi să le transferați într-o pungă de congelator sau să le înfășurați separat în folie alimentară, apoi puneți totul într-o pungă de congelator.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+