Cupcakes vegane din castravete
Încercăm bucătăria vegană, știți cea care exclude toate alimentele de origine animală. Așa că vă oferim o idee de rețetă proaspătă și originală pentru a vă însoți aperitivul ;-)
Ingrediente
8
Materiale
- Posh/pungă de patiserie
Rețete inrudite
-
Cupcakes monstruoase pentru halloween
-
Tartine cu branza, castravete si ridichi
-
Kebab de dovlecel cu un sos asiatic delicios și picant
-
Buddha bowl cu somon
Preparare
Curățați castravetele de coajă.
Folosind o furculiță, răzuiți marginea castravetelui. Tăiați și aruncați capetele și tăiați în aproximativ 8 bucăți.
Cu o linguriță, scobiți miezul de la fiecare bucată de castravete, fără a merge până la capăt.
Puneți hummus-ul într-o pungă de patiserie prevăzută cu o duză canelată și umpleți bucățile de castravetele, ca pe un cupcake.
Presărați cu semințe de susan și boia dulce de ardei.
Iată, cupcake-urile dumnevoastră cu castraveți sunt gata!
Observații
Humusul: dacă îl preparați singur, nu uitați să îl faceți foarte gros, astfel încât să stea pe castraveți.
Fără pungă de patiserie? Nu intrați în panică, avem soluția!! Folosiți o pungă curată și tăiați un colț din ea. Puneți duza și umpleți castravetele.
Echipamente de gătit
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!