- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade; - Amestecați într-un bol următoarele ingrediente uscate: făina, cacao, praful de copt, sarea; - Se bat ouăle spumă împreună cu o lingură de zahăr; - Separat, mixați restul de zahăr cu untul moale, până devine cremos; - Adăugați ouăle peste compoziția de unt și mixați bine; - Adăugați jumătate din compoziția uscată făcută anterior (făina, cacao, sare, praf de copt) și mixați până la omogenizare; - Apoi adăugați jumătate din lapte și mixați din nou; - Repetați procedura: adăugați cealaltă jumătate de făină + cealaltă jumătate de cantitate de lapte și mixați bine; - Rupeți ciocolata în bucăți mici; - Folosind o cupă de înghețată sau o lingură, turnați din compoziție în formele de brioșe, în care ați așezat hârtii de brioșe în prealabil; - Apoi afundați câte o bucățică de ciocolată; - Atenție, umpleți formele doar 2/3, pentru că vor crește; - Băgați la cuptor pentru 20-25 de minute, puteți face testul cu scobitoarea; - Pentru crema de deasupra, am mixat mascarponele cu smântâna și zahărul și am decorat; - Puteți adăuga colorant, pentru a decora după preferințe;