Rulouri cu somon si branza de capra
Super usor de facut - aperitive fara coacere! Combinati somon afumat cu branza de capra proaspata si sparanghel pentru a crea un trio castigator.
Ingrediente
8
Preparare
Asezati o folie de plastic pe o suprafata de lucru (un blat). Puneti o felie de somon afumat deasupra si aplicati cu generozitate crema de branza, asa cum se vede in fotografie.
Adaugati un sparanghel verde in mijloc si rulati felia de somon.
Apoi infasurati folia de plastic si puneti la frigider pentru cateva ore.
Dupa ce scoateti din frigider, scoateti folia si presarati seminte de susan. Taiati felii de aproximativ 1 cm si ...rulourile de somon sunt gata!
Observații
Crema de branza: aici am folosit Chavroux, dar puteti folosi un alt tip de crema de branza de capra.
Sparanghel: noi am folosit sparanghel de la conserva deoarece este mai moale si mai usor de taiat.
Cutit zimtat: Pentru a evita zdrobirea ruloului de somon atunci cand taiati, utilizati un cutit zimtat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: