Rulouri cu somon si branza de capra

Aperitiv
8 porții
Foarte ușor
20 min

Super usor de facut - aperitive fara coacere! Combinati somon afumat cu branza de capra proaspata si sparanghel pentru a crea un trio castigator.


Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Observații

Crema de branza: aici am folosit Chavroux, dar puteti folosi un alt tip de crema de branza de capra.

Sparanghel: noi am folosit sparanghel de la conserva deoarece este mai moale si mai usor de taiat.

Cutit zimtat: Pentru a evita zdrobirea ruloului de somon atunci cand taiati, utilizati un cutit zimtat.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria, 04/05/2023

F.bun!

(0) (0) abuz
Mioara, 08/12/2020

Arată tare bine

(1) (0) abuz



+