-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Retete cu carne de oaie
-
Retete cu oaie si otet
Retete cu oaie si otet
5 rețete
(5 voturi), (7)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1,5-2 kg carne de oaie(cu os) 50 ml ulei 50 ml otet 2 morcovi 2 cepe 1 radacina pastarnac 1/2 telina -1 ardei iute 1 legatura tarhon verde 2...
(69 voturi), (13) , (5)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 1 kg. faina 250 g. margarina 250 g. untura 350 g. branza telemea de oaie/vaca 4 oua 12 linguri lapte sau 6 linguri smantana 4 linguri otet 1, 2...
(33 voturi), (3) , (5)
Altele Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: 1 lingurita otet 1 lingurita sare 500-600 g apa 1 pachet margarina ulei pentru intins pentru umplutura: -telemea rasa de oaie itatea de branza sa...
(24 voturi), (9)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 2 pulpe de ied, o ceapa, o capatana de usturoi, o lamaie, condimente pt. oaie, vin rosu, otet din vin rosu. Pt. mujdei: 10 catei de usturoi,...
(8 voturi), (1) , (36)
Antreuri Ușor 15 min 30 min
Ingrediente: Pentru umplutură : Carne de vita tocata 500 grame (cui îi place poate amesteca aici și puțină carne tocată de oaie) 2 cepe (tocate foarte marunt)...
(3 voturi)
Folosita ca inlocuitor al permezanului, Pecorino este este numele generic pentru toate branzeturile italiene obtinute din lapte de oaie (“pecora” – oaie), indiferent de zona Italiei in care au fost produse.