Salată de cușcuș pentru un aperitiv simplu, sănătos și colorat!

Antreuri
8 porții
Foarte ușor
45 min

Nu poți avea niciodată suficiente rețete ușoare și sănătoase, mai ales când căutați să faceți o cantitate mai mare. Așa că pentru asta vă sugerăm să folosiți cușcuș într-o salata. Decorați cu legume de sezon și fasole roșie pentru partea de „proteine ​​vegetale”.


Ingrediente

8

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare30 min

Observații

Cum se păstrează această salată?
O puteți păstra la frigider într-un recipient ermetic, timp de 3 zile.

Cu ce ​​pot înlocui pătrunjelul?
Îl poți înlocui cu coriandru.

Ce legume să folosim?
Repetați această rețetă la nesfârșit și pe tot parcursul anului folosind legume de sezon! Castraveți, dovlecei sau chiar pepene galben primăvara/vara și dovlecei prăjiți la cuptor sau aburiți, toamna/iarna!

Cum îmi înviorez condimentele?
Nu ezitați să adăugați în condimente sucul de la o lămâie sau chiar lime pentru un efect ușor acidulat. Iar pentru crocant, migdalele, fisticul și alunele vor fi perfecte!

Când să mănânci această salată de cușcuș?
Aceasta este genul de rețetă pe care ne place să o strecurăm într-un borcan sau într-o „cutie de prânz” și să o luăm cu noi la lucru pentru pauza de prânz! Când vine vremea bună, această rețetă este perfectă și pentru un picnic.

Pot adăuga proteine ​​animale la această salată?
Da, nicio problema ! Aici, rețeta este vegetariana iar proteinele sunt asigurate de fasolea roșie. În această salată, puteți adăuga și pui tăiat cubulețe sau ton mărunțit.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria 12, 21/08/2024

Grozava

(0) (0) abuz



+