Salata calda de cuscus

Ingrediente
3
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- A turnat apa fierbinte peste cuscus cat sa-l acopere si sa-l depaseasca cu un deget si l-a lasat sa se umfle.
- Intre timp a jumulit menta si lamaita de pe balcon, a spalat si tocat marunt frunzele.
- Mazarea era congelata asa ca am dat-o in doua trei clocote sa se inmoaie usor.
- Cand cuscusul s-a umflat, l-a amestecat un pic cu o furculita sa se afaneze apoi a adaugat mazarea, verdeata si branza faramitata.
- A turnat deasupra uleiul amestecat cu sucul de lamaie si condimentele si am mancat pana n-am* mai putut.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pentru ca în timpul înmuierii cuscusul să nu se lipească este mai bine ca uleiul (sau măcar o parte a acestuia),, să fie turnat peste cuscus și apoi să amestecăm bine pentru ca bobițele să fie îmbrăcate într-o peliculă fină . Turnăm apoi apa fierbinte și urmăm cursul rețetei.
am gătit această rețetă
anonymous
Fffff bun
am gătit această rețetă
anonymous
Cred ca ar trebui adaugat ardei gras rosu si ceapa verde
anonymous
Super si usor de pregatit