Salata dulce-sarata cu smochine, rucola, quinoa, mozzarella si avocado
O reteta simpla si eficienta pentru a savura smochine de sezon :-) Quinoa pentru alimentul cu amidon, rucola, avocado pentru fibre si vitamine, smochine pentru nota dulce si colorata, branza pentru partea sarata si migdale prajite pentru partea crocanta.
Ingrediente
2
Preparare
- Pentru prepararea ingredientelor:
* Gatiti quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj (de obicei 12 minute intr-o oala cu apa fierbinte).
* Puneti migdalele pe o tava de copt si gatiti-le timp de aproximativ 5 minute la 180° C. Scoateti migdalele din cuptor si lasati-le sa se raceasca. - Pentru ca ingredientele sa fie taiate:
* Taiati avocado in doua, scoateti miezul, coaja, apoi taiati-l in bucati.
* Scurgeti mozzarella si taiati-o in bucati.
* Spalati smochinele si taiati-le in sferturi.
* Spalati si uscati bine rucola. - In partea de jos a bolului (platoului de servire), asezati rucola si apoi quinoa deasupra.
Apoi adaugati bucatile de avocado si mozzarella.
Aranjati sferturile de smochine.
Presarati cu migdale prajite taiate in bucati. - Condimentare: amestecati uleiul de masline si otetul balsamic, apoi turnati amestecul peste salata.
Pofta buna sa aveti!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!