Salata de rucola cu capsuni si migdale
Ingrediente
4
Preparare
- Punem migdalele intr-o cana si turnam apa clocotita peste ele. Le lasam timp de 5-6 minute, dupa care aruncam apa si adaugam alta foarte rece.
- Dup alte 5 minute, scoatem migdalele din apa si le indepartam coaja . Spalam apoi frunzele de rucola si le amestecam cu o lingura de ulei de dovleac.
- A folosit putin ulei de masline negasind de dovleac. Taiem capsunile in functie de dimensiuni: jumatati, sferturi sau felii groase si le adaugam peste salata.
- De asemenea, dressingul format din otetul balsamic si uleiul de dovleac se adauga peste salata.
- Presaram migdalele taiate peste si putin piper. Alte variante de inlocuire a uleiului si semintelor: ulei de nuci si miez de nuca sau ulei de alune si alune macinate si prajite.
- Salata de rucola cu capsuni si migdale se serveste imediat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă