Timballo vegano
O reteta vegana cu adevarat exceptionala. Noi am folosit un piure de dovlecei, dar ati putea folosi si alte legume.
Ingrediente
6
Pentru baza:
Pentru piureul de dovlecei:
Preparare
Preparare1 oră
Gătire20 min
Taiati tofu si radeti-l. Apoi puneti-l într-o tigaie antiaderenta.
Taiati ceapa in bucati mici si adaugati-o peste tofu. Adaugati un strop de ulei de masline si amestecati. Turnati sosul de soia si otetul balsamic in tigaie, apoi gatiti la foc mediu timp de 5 minute.
Acum puneti amestecul pe bază de tofu intr-un vas de copt, uns cu ulei. Nivelati.
Curatați cartofii si taiati-i in bucati. Spalati bine dovleceii, taiati-i in jumatate, pe lungime si scoateti semintele, apoi taiati-i in cuburi. In cele din urma, tocati ceapa si gatiti totul intr-o tigaie in care ati pus ulei de masline. Gatiti aproximativ douazeci de minute la foc mediu, amestecand ocazional.
Acum mixati tot. Apoi adaugati sarea, piperul si nucsoara.
Se toarna piureul peste baza de tofu si se niveleaza cu ajutorul unei spatule.
Puneti la cuptor la 180°C pentru 20 minute.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: