Timballo vegano

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

O reteta vegana cu adevarat exceptionala. Noi am folosit un piure de dovlecei, dar ati putea folosi si alte legume.


Ingrediente

6

Pentru baza:

Pentru piureul de dovlecei:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Gătire20 min

  • Timballo Vegano - Preparare etapa 1Taiati tofu si radeti-l. Apoi puneti-l într-o tigaie antiaderenta.
  • Timballo Vegano - Preparare etapa 2Taiati ceapa in bucati mici si adaugati-o peste tofu. Adaugati un strop de ulei de masline si amestecati. Turnati sosul de soia si otetul balsamic in tigaie, apoi gatiti la foc mediu timp de 5 minute.
  • Timballo Vegano - Preparare etapa 3Acum puneti amestecul pe bază de tofu intr-un vas de copt, uns cu ulei. Nivelati.
  • Timballo Vegano - Preparare etapa 4Curatați cartofii si taiati-i in bucati. Spalati bine dovleceii, taiati-i in jumatate, pe lungime si scoateti semintele, apoi taiati-i in cuburi. In cele din urma, tocati ceapa si gatiti totul intr-o tigaie in care ati pus ulei de masline. Gatiti aproximativ douazeci de minute la foc mediu, amestecand ocazional.
  • Timballo Vegano - Preparare etapa 5Acum mixati tot. Apoi adaugati sarea, piperul si nucsoara.
  • Timballo Vegano - Preparare etapa 6Se toarna piureul peste baza de tofu si se niveleaza cu ajutorul unei spatule.
  • Timballo Vegano - Preparare etapa 7Puneti la cuptor la 180°C pentru 20 minute.
  • Timballo Vegano - Preparare etapa 8Gata!


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria12, 15/12/2024

F.sanatoasa

(0) (0) abuz



+