Dovlecelul si cartofii se curata sis e trec prin razatoare, dupa care se lasa sa se scurga bine intr-o strecuratoare., eventual si presind cu miinile, este mai eficient.
Vedeturile se taie marunt ,la fel si sunca si se amesteca toate impreuna cu condimentele , dupa gust, in afara de sare.Sarea deshidrateaza si atunci legumele vor pierde si mai mult lichid.
In final se amesteca cu oul si cu ajutorul unei linguri se pun gramajoare din acesta masa, intr-o tava cu ulei incins.Aceste gramajoare se aplatineaza putin si dupa 3-4 minute, dupa ce sau prajit la foc NU prea mare se intorc si se prajesc si pe a doua parte.
Eventual se pun pe un servet de bucatarie,sa absoarba grasimea. dupa cares e pot servii. Dupa cum se vede servit cu ochiuri si sos de marar.
Comentarii:
Pai si sarea cand se pune pana la urma?
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bun
Am facut si eu dar mie m-i sau zdrobit cind le-am pus in tigaie.in rest au iest bune la gust chiar asa zdrobite cum au iesit.
Mi-au iesit super !multumesc.
Acu incerc sa pregatesc aceasta reteta