Rösti/chiftele din cartofi si dovlecei

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Dovlecelul si cartofii se curata sis e trec prin razatoare, dupa care se lasa sa se scurga bine intr-o strecuratoare., eventual si presind cu miinile, este mai eficient.
  • Vedeturile se taie marunt ,la fel si sunca si se amesteca toate impreuna cu condimentele , dupa gust, in afara de sare.Sarea deshidrateaza si atunci legumele vor pierde si mai mult lichid.
  • In final se amesteca cu oul si cu ajutorul unei linguri se pun gramajoare din acesta masa, intr-o tava cu ulei incins.Aceste gramajoare se aplatineaza putin si dupa 3-4 minute, dupa ce sau prajit la foc NU prea mare se intorc si se prajesc si pe a doua parte.
  • Eventual se pun pe un servet de bucatarie,sa absoarba grasimea. dupa cares e pot servii.
    Dupa cum se vede servit cu ochiuri si sos de marar.

Punctează această reţetă

Laura S.Laura S.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pai si sarea cand se pune pana la urma?

abuz

anonymous

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bun

abuz

anonymous

Am facut si eu dar mie m-i sau zdrobit cind le-am pus in tigaie.in rest au iest bune la gust chiar asa zdrobite cum au iesit.

abuz

anonymous

Mi-au iesit super !multumesc.

abuz

anonymous

Acu incerc sa pregatesc aceasta reteta

abuz