Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie felii . Se pun la fiert in apa cu 100 ml vin alb si putina sare. Prazul,dovleceii si morcovul se curata,se spala si se taie fasii subtiri pe lungime.
- Dupa ce cartofii incep sa fie patrunsi se vor adauga fasiile de praz,dovlecei si de morcov si se fierb impreuna cateva minute, dupa care se vor scurge intr-o strecuratoare.
- Intre timp se incalzesc intr-o tigaie untul si uleiul de masline.
- Cand untul este gata topit se adauga pentru cateva minute legumele fierte si racite amestecandu-se doar prin miscarea tigaii pentru a nu se sfarama legumele.
- Se condimenteaza dupa gust si pot fi servite ca atare sau ca si garnitura la preparate din carne si peste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E binisor
Punctează această reţetă