Ingrediente: Chiftele: 600-700 gr carne porc sau amestec porc+vita 50 gr slanina o ceapa 5 catei usturoi un cartof 1-2 oua sare putin piper o chifla mare sau...
Ingrediente: cartofi 1,5 kg carne tocata (porc + vita) 750 g ceapa 2 buc rosii in bulion o cutie patrunjel verde piper sare oua 2 buc ulei Sos alb unt 50 g...
Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc , 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru...
Ingrediente: o cutie foi de lasagna carne tocata de porc carne tocata de vita 2 cepe medii 2 morcovi cateva ciuperci (3 maini de ciuperci) 250 ml vin rosu...
Ingrediente: 6 ardei (sant mai mari decat ardeii unguresti) 1 ceapa mare tocata 120 g orez 1 conserva de rosii tocate sau 4 rosii curatate de coaja si tocate...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 500 g. creier porc/vita 1 ceapa cateva boabe de piper sare 1, 2 morcovi 1 foaie de dafin apa pentru fiert ulei pentru prajit faina, pesmet pentru...
Ingrediente: 1 kg carne tocata mixta ( porc si vita sau cum preferati ) 2 oua 100 gr pesmet 1-2 catei de usturoi 1/2 legatura patrunjel 2 crengute de cimbru (...
Carnea de vita este bogata in grasimi, dar jumatate dintre acestea sunt mononesaturate, benefice totusi pentru inima. Cu toate acestea, carnea de vita cu putina grasime, consumata din cand in cand, este benefica.
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec (vita-porc) 2 cartofi 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse, 2 oua, sare 2 lingurite piper 1 lingurita...
Ingrediente: 500 g carne de porc sau/și vită, 2 dovlecei, 1 ceapă mare, 1 cartof, 1 morcov, 3 căței de usturoi, 2 ouă, 1 legătură pătrunjel, 1 legătură mărar,...
Ingrediente: 1 kg carne tocata amestec vita si porc 2 cepe 2 morcovi 1 l suc de rosii 6 linguri ulei 200 g bacon sare 1/2 pahar vin sec alb 1 litru apacateva...
Ingrediente: 1 conopida sau 500gr congelata 700gr carne tocata ( vita sau mix vita-porc) 1 kg cartofi 1 praz 1 ceapa medie 1 ou cimbru rozmarin 100gr branza...
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...
Ingrediente: 10 cartofi de dimensiune medie 750 g carne tocata de porc vita / pui - 2 cepe mari o legatura de verdeata 3 oua 3 linguri de pasta de tomate o...
Ingrediente: 500 gr pulpa vita 250 gr costite porc fara grasime 250 gr pulpa porc O ceapa rosie 100 ml vin rosu 2 cutii rosii maruntite (sau pasate ; 800 ml) 8...
Ingrediente: 4 vinete mari 700 g carne tocata amestec(vita+porc) o ceapa 2-3 catei de usturoi 1 ardei gras o lingura pasta de tomate o legatura de marar verde...
Ingrediente: Pentru chiftele - 400 g tocatura de porc - 400 g tocatura de vita - 1 ceapa - 3 catei usturoi - sare , piper - 1 ou - 1 felie paine - 1/2 pahar...
Ingrediente: 1 varza mare 700 g carne tocata (de porc amestecata cu vita) 200 g muschi afumat de porc (sau slanina afumata) 1 ciolan afumat 3 cepe 100 ml ulei...
Ingrediente: 2 vinete mari 500 grame carne de vita sau de porc 7 rosii 1 ceapa 1 lingurita de boia dulce patrunjel 1 lingura de faina pesmet ulei de masline...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec vita si porc, 4 oua, usturoi, 4 lg faina de grau, sare, piper, masline negre si verzi , jumatate de ardel gras,...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...