Cordon bleu clasic
Ingrediente
Preparare
- Taiem cotletul in felii mai grosute , le batem subtiri ,se sareaza , se pipereaza .
- Pe felia de carne asezam o felie de sunca,una de cascaval .
- Rulam carnea , capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina,ou,pesmet si le prajim pana devin aurii.
- Le servim cu garnitura de cartofi pai .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Am gătit această rețetă ,am folosit cașcaval feliat ,este foarte bun ,eu prind scobitori pentru a nu se desface ruloul .

Eu sunt carcotasa deobicei pentru ca de foarte multe ori gasesc tot felul de greseli si abrambureli, dar de data asta nu, pentru ca este reteta corecta de cordon bleu. As sugera, ca o imbunatatire, sa se unga feliile de carne cu putin mustar si abia apoi sa se puna sunca si cascavalul care nu are importanta daca e sub forma de felie, bastonase sau ras pentru ca tot cascaval este. Pentru cine are nelamuriri in legatura cu garnitura le spun ca pot face orice garnitura doresc cu toate ca e mai bun cu cartofi fie ei prajiti, la cuptor sau piure.
Se folosesc batoane de cascaval sau felii ? Cartofii din poza nu arata a cartofi pai ci mai degraba a cartofi la cuptor !
La ingrediente folosesti bastonase de cascaval, la preparare iti trebuie felii de cascaval. "Reteta" e cat se poate de neingrijita si facuta la misto.
Si las-o mai usor cu prajelile!