Petitchef

Cordon Bleu clasic

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Taiem cotletul in felii mai grosute , le batem subtiri ,se sareaza , se pipereaza .
  • Pe felia de carne asezam o felie de sunca,una de cascaval .
  • Rulam carnea , capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina,ou,pesmet si le prajim pana devin aurii.
  • Le servim cu garnitura de cartofi pai .


Poze

Cordon Bleu clasic
Cordon Bleu clasic - poza 2

Întrebări:




Comentarii (13):

23/11/2016

F.bun

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
31/10/2016

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
31/10/2016

Da,este reteta autentica

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
Simi, 09/04/2018

Am gătit această rețetă ,am folosit cașcaval feliat ,este foarte bun ,eu prind scobitori pentru a nu se desface ruloul .

(2) (0) Abuz
04/11/2016

Excelent

(0) (0) Abuz
02/11/2016

Am uns carnea intai cu mustar apoi sunca su cascavalul,excelenta

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 30/10/2016

Eu sunt carcotasa deobicei pentru ca de foarte multe ori gasesc tot felul de greseli si abrambureli, dar de data asta nu, pentru ca este reteta corecta de cordon bleu. As sugera, ca o imbunatatire, sa se unga feliile de carne cu putin mustar si abia apoi sa se puna sunca si cascavalul care nu are importanta daca e sub forma de felie, bastonase sau ras pentru ca tot cascaval este. Pentru cine are nelamuriri in legatura cu garnitura le spun ca pot face orice garnitura doresc cu toate ca e mai bun cu cartofi fie ei prajiti, la cuptor sau piure.

(2) (1) Abuz
30/10/2016

Excelent,mai bun ca la restaurantele de lux

(0) (0) Abuz
Lixandra, 30/10/2016

Se folosesc batoane de cascaval sau felii ? Cartofii din poza nu arata a cartofi pai ci mai degraba a cartofi la cuptor !

(0) (0) Abuz
30/10/2016

La ingrediente folosesti bastonase de cascaval, la preparare iti trebuie felii de cascaval. "Reteta" e cat se poate de neingrijita si facuta la misto.
Si las-o mai usor cu prajelile!

(1) (2) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează