Cordon bleu de porc

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Carnea se bate bine cu ciocanul , se condimenteaza.
  • Pe fiecare felie de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, astfe incat sunca si cascavalul sa nu depaseasca marginile carnii.
  • Se ruleaza si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se da prin ou bautut , prin faina , iarasi prin ou si apoi prin pesmet.
  • Se prajeste in tiagaie la foc potrivit , astfel incat sa se patrunda.
  • Noi am servit cu cartofi natur si castraveti murati.
herminesialexHerminesialex

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

14/10/2013

O reteta foarte gustoasa

(0) (0) abuz
28/06/2013

Foarte bun

(0) (0) abuz
11/06/2013

Usor si gustos

(0) (0) abuz
07/12/2011

Foarte bun

(0) (0) abuz
05/10/2011

Trebuie si o garnitura pe masura la aceasta reteta minunata care cred eu ca trebuie sa fie un tot cu reteta.Asta-i parerea mea!

(0) (0) abuz