-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carne de porc
-
Retete cu carne de porc si cascaval
-
Cordon bleu de porc
Cordon bleu de porc
Preparare
-
Carnea se bate bine cu ciocanul , se condimenteaza.
-
Pe fiecare felie de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, astfe incat sunca si cascavalul sa nu depaseasca marginile carnii.
-
Se ruleaza si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se da prin ou bautut , prin faina , iarasi prin ou si apoi prin pesmet.
-
Se prajeste in tiagaie la foc potrivit , astfel incat sa se patrunda.
-
Noi am servit cu cartofi natur si castraveti murati.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
O reteta foarte gustoasa
Foarte bun
Usor si gustos
Foarte bun
Trebuie si o garnitura pe masura la aceasta reteta minunata care cred eu ca trebuie sa fie un tot cu reteta.Asta-i parerea mea!