Petitchef

Cordon bleu de porc

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se bate bine cu ciocanul , se condimenteaza.
  • Pe fiecare felie de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, astfe incat sunca si cascavalul sa nu depaseasca marginile carnii.
  • Se ruleaza si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se da prin ou bautut , prin faina , iarasi prin ou si apoi prin pesmet.
  • Se prajeste in tiagaie la foc potrivit , astfel incat sa se patrunda.
  • Noi am servit cu cartofi natur si castraveti murati.


Poze

Cordon bleu de porc
Cordon bleu de porc - poza 2
Cordon bleu de porc - poza 3
Cordon bleu de porc - poza 4
Cordon bleu de porc - poza 5
Cordon bleu de porc - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

14/10/2013

O reteta foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
11/06/2013

Usor si gustos

(0) (0) Abuz
07/12/2011

Foarte bun

(0) (0) Abuz
05/10/2011

Trebuie si o garnitura pe masura la aceasta reteta minunata care cred eu ca trebuie sa fie un tot cu reteta.Asta-i parerea mea!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează