Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

un snitel mult mai apetisant

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime.

    Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.

    În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval.

    Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm.

    Se pot fixa cu scobitori.

    Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte.

    În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul.

    Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet.

    Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene.

    Încingem cuptorul la 220 grade C.

    Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute.

    Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.

    Servim cu garnitura preferată!

    Poftă bună!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5
15/03/2015

Excelent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/01/2014

Asta da lam incercat de mult si este ok

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/01/2014

Excelenta doar ca eu am mai pus in vasul termorezistent si niste smantana!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/12/2013

Foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/10/2013

Gustos, mai putin sanatos.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
23/04/2014

Delicios!

(0) (0) abuz
14/03/2014

Cel mai bun

(0) (0) abuz
23/11/2013

Super bune

(0) (0) abuz
25/09/2013

Foarte bun!

(0) (0) abuz
15/09/2013

Nu se frige se da la cuptor ok?

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 5