-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Cordon bleu de pui
Cordon bleu de pui
un snitel mult mai apetisant
-
(4.7/5 - 385 voturi)
-
44
-
458
Preparare
-
Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval.
Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm.
Se pot fixa cu scobitori.
Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte.
În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul.
Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet.
Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene.
Încingem cuptorul la 220 grade C.
Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute.
Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.
Servim cu garnitura preferată!
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (44):
Excelent
Asta da lam incercat de mult si este ok
Excelenta doar ca eu am mai pus in vasul termorezistent si niste smantana!!!
Foarte bun
Gustos, mai putin sanatos.
Delicios!
Cel mai bun
Super bune
Foarte bun!
Nu se frige se da la cuptor ok?