Cordon-bleu cu spanac si cascaval

Cordon-bleu cu spanac si cascaval
Altele
2 porții
Ușor
45 min

O reteta delicioasa pe care o recomand tuturor

Ingrediente

2

Preparare

Preparare25 min
Gătire20 min
  • Se spala bine pieptul de pui si se taie file medii (daca pieptul este intreg si nu file) si se condimenteaza.Se curata spanacul,se spala,se opareste in apa clocotita cu sare dupa care se scurge si se stoarce bine.
  • Se toaca usturoiul iar cascavalul se taie cubulete mici.Se amesteca usturoiul cu cascavalul taiat, cu spanacul si se condimenteaza cu sare si piper.Se umplu file-urile cu mix-ul obtinut, dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori.
  • Cordon-bleu-urile care se obtin se pun in oul batut si apoi in pesmet dupa care se prajesc pana se rumenesc bine.
LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

27/04/2015

Imi place

(0) (0) abuz
03/01/2013

Hmmmmmmmmmmm ...un deliciu

(0) (0) abuz
16/07/2012

BUN,USOR DE VARA

(0) (0) abuz
16/07/2012

Nu mai scrieti retete daca habar n-aveti!

(0) (0) abuz
16/07/2012

SUPER

(0) (0) abuz
16/07/2012

Excelent !

(0) (0) abuz
16/07/2012

Super usor si gustos!!

(0) (0) abuz
16/07/2012

Excelent!

(0) (0) abuz
06/07/2012

Excelent si f usor

(0) (0) abuz