Cordon bleu din piept de pui
Un aperitiv excelent, merge de minune si ca fel principal, langa o garnitura si o salata.
Ingrediente
Preparare
- Pieptul de pui se taie pe diagonala , dintr-un piept mi-a iesit 6 felii, deci in total 12 felii.
Cascavalul se taie in fasii mai subtiri. - Se bat usor, apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce.
Se aseaza cate o felie de sunca si o fasie de cascaval.
Se ruleaza si se prind cu scobitori, daca credeti ca nu se desfac , se poate renunta la scobitori.
Se trec prin faina , oul batut, iar faina si ou si se prajesc in uleiul incins. - Eu am renuntat de data aceasta la pesmet :) nu stiu asa mi-a venit :) , dar folositi cca 100 g.
Se scot pe servetele de bucatarie si se servesc imediat cu garnitura si salata dorita sau rece pe un platou suedez, langa alte aperitive.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Exact....pe gustul meu
John_
Reteta e o imitatie jalnica a ceea ce ar trebui sa fie. In primul rand reteta originala este cu carne de vitel. Desigur ca se poate face si cu pui, curcan sau porc. Al doilea: pesmetul nu poate lipsi, de asemenea nici scobitorile. Al treilea: cascavalul trebuie sa fie un sortiment mai tare, care se topeste mai incet, altfel va fi un dezastru in tigaie. Se taie in bastonase mai groase si se invelesc intai in felia de sunca. Apoi se ruleaza si cu felia de carne si se inchide totul cu scobitori, insistand la capete, pentru a evita "evadarea" cascavalului. Se prajesc in ulei bine incins dar la foc mic-mediu. Cel mai probabil nici tu si niciunul din cei care ti-au dat stelute "fara numar" nu ati mancat sau preparat un cordon bleu adevarat.
anonymous
MI SE PARE EXCELENT. PANA ACUM L-AM FACUT NUMAI CU PIEPT DE CURCAN.
CRED CA ACESTA ESTE MAI USOR PENTRU STOMAC.
nimeni
Reteta foarte buna. Se poate folosi pentru exterior faina,pesmet sau susan.
anonymous
F.gustoase,usor de executat
anonymous
Multumesc f bun
anonymous
Sint super
anonymous
Merge si fara servetele de hartie.
anonymous
Sunt delicoase!
anonymous
Pare deliciosss
Punctează această reţetă