Reteta e o imitatie jalnica a ceea ce ar trebui sa fie. In primul rand reteta originala este cu carne de vitel. Desigur ca se poate face si cu pui, curcan sau porc. Al doilea: pesmetul nu poate lipsi, de asemenea nici scobitorile. Al treilea: cascavalul trebuie sa fie un sortiment mai tare, care se topeste mai incet, altfel va fi un dezastru in tigaie. Se taie in bastonase mai groase si se invelesc intai in felia de sunca. Apoi se ruleaza si cu felia de carne si se inchide totul cu scobitori, insistand la capete, pentru a evita "evadarea" cascavalului. Se prajesc in ulei bine incins dar la foc mic-mediu. Cel mai probabil nici tu si niciunul din cei care ti-au dat stelute "fara numar" nu ati mancat sau preparat un cordon bleu adevarat.
Comentarii (26):
Exact....pe gustul meu
Reteta e o imitatie jalnica a ceea ce ar trebui sa fie. In primul rand reteta originala este cu carne de vitel. Desigur ca se poate face si cu pui, curcan sau porc. Al doilea: pesmetul nu poate lipsi, de asemenea nici scobitorile. Al treilea: cascavalul trebuie sa fie un sortiment mai tare, care se topeste mai incet, altfel va fi un dezastru in tigaie. Se taie in bastonase mai groase si se invelesc intai in felia de sunca. Apoi se ruleaza si cu felia de carne si se inchide totul cu scobitori, insistand la capete, pentru a evita "evadarea" cascavalului. Se prajesc in ulei bine incins dar la foc mic-mediu. Cel mai probabil nici tu si niciunul din cei care ti-au dat stelute "fara numar" nu ati mancat sau preparat un cordon bleu adevarat.
MI SE PARE EXCELENT. PANA ACUM L-AM FACUT NUMAI CU PIEPT DE CURCAN.
CRED CA ACESTA ESTE MAI USOR PENTRU STOMAC.
Reteta foarte buna. Se poate folosi pentru exterior faina,pesmet sau susan.
F.gustoase,usor de executat
Multumesc f bun
Sint super
Merge si fara servetele de hartie.
Sunt delicoase!
Pare deliciosss