Creier pane

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Deci, treaba sta cam asa:
    se spala in mai multe ape creierul; se lasa in apa rece pentru cca. 10-15 minute, dupa care se curata de firisoarele rosii si eventualele membrane.
  • Se fierbe in apa cu sare (nu multa), ceapa, morcov, boabe de piper si dafin. La foc mic.
  • Dupa ce s-a racit, se da prin faina (fiecare bucata), ou batut si pesmet. Se prajeste in ulei incins .Se scot bucatile pe un platou si se presara cu verdeata tocata.
  • Creierul pane se mananca fierbinte cu salata de rosii...sau cu ce va pica bine.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

bumbac_maria

Super delicios, nu te mai saturi

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta este arhicunoscuta, de ce o mai postezi?!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.f.bun

abuz

stefan

Şi oţetul unde este ? păi se face praf dacă nu pui o lingură de oţet în apă care să strângă creerul ...în rest bine

abuz

cris_nedelcovici

FOARTE BUN

abuz

anonymous

Foarte bun pentru cei care nu tin dieta.

abuz

anonymous

Nu am facut niciodata dar o sa incerc cred ca iese foarte gustos

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

EXCELENT DE BUN.CORNELIU.P.ONESTI-BC.

abuz

anonymous

FOARTE BUN

abuz
  • pagina 1 / 2