Creier pane
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Deci, treaba sta cam asa:
se spala in mai multe ape creierul; se lasa in apa rece pentru cca. 10-15 minute, dupa care se curata de firisoarele rosii si eventualele membrane. - Se fierbe in apa cu sare (nu multa), ceapa, morcov, boabe de piper si dafin. La foc mic.
- Dupa ce s-a racit, se da prin faina (fiecare bucata), ou batut si pesmet. Se prajeste in ulei incins .Se scot bucatile pe un platou si se presara cu verdeata tocata.
- Creierul pane se mananca fierbinte cu salata de rosii...sau cu ce va pica bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
B
stefan,
21/07/2018
Şi oţetul unde este ? păi se face praf dacă nu pui o lingură de oţet în apă care să strângă creerul ...în rest bine
C