Creier pane
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Deci, treaba sta cam asa:
se spala in mai multe ape creierul; se lasa in apa rece pentru cca. 10-15 minute, dupa care se curata de firisoarele rosii si eventualele membrane. - Se fierbe in apa cu sare (nu multa), ceapa, morcov, boabe de piper si dafin. La foc mic.
- Dupa ce s-a racit, se da prin faina (fiecare bucata), ou batut si pesmet. Se prajeste in ulei incins .Se scot bucatile pe un platou si se presara cu verdeata tocata.
- Creierul pane se mananca fierbinte cu salata de rosii...sau cu ce va pica bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
B
bumbac_maria
Super delicios, nu te mai saturi
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta este arhicunoscuta, de ce o mai postezi?!
am gătit această rețetă
anonymous
F.f.bun
stefan
Şi oţetul unde este ? păi se face praf dacă nu pui o lingură de oţet în apă care să strângă creerul ...în rest bine
C
cris_nedelcovici
FOARTE BUN
anonymous
Foarte bun pentru cei care nu tin dieta.
anonymous
Nu am facut niciodata dar o sa incerc cred ca iese foarte gustos
anonymous
Excelent
anonymous
EXCELENT DE BUN.CORNELIU.P.ONESTI-BC.
anonymous
FOARTE BUN
Punctează această reţetă