Creier pane

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se fierbe apa,se adauga otetul si sarea ,apoi se adauga creierul.Lichidul trebuie sa-l acopere.Daca e nevoie adaugati apa fiarta si otet,corespunzator.Se fierbe creierul de porc timp de 5 minute,cel de vaca sau maduvioarele 10 minute.
- Se scurge si se lasa la racit apoi se procedeaza ca si cu ori pane.se da creierul,cu grija prin faina,oul amestecat cu sare si piper,si pesmet.
- Se prajeste in uleiul bine incins se serveste cald,stropit cu zeama de lamaie si piper,alaturi de piure de cartofi si/sau salata.
- Noi l-a mancat alaturi de o salata simpla de rucola cu ceapa, rosii si felii de lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Toate sunt bune mai ales daca sunt preparate gustos ,depinde de bucatar sau de bucatareasa mancarea ,cum se pricepe sa o prepare >Fiecare om are stilul si modul lui de a prepara mancarea .Toate organele de la animale sau pasari crescute de curte ,la tara ,daca sunt sanatoase ,toate se pot consuma cu incredere .