Creier pane

Altele
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire5 min
  • Creierul se spala si se curata. Se pune la fiert 1 litru apa cu 25 ml otet si 1 lingurita sare, cand apa da in clocot se pun bucatile de creier si se lasa la fiert cca 10-15 min, apoi se scot si se lasa la racit.
  • Se condimenteaza cu sare si piper macinat. Din ou si faina facem un aluat putin mai gros ca cel de clatite, tavalim bucatile de creier prin el si le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos.

Punctează această reţetă

AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 10

Diana Lucia

Sunt o mare consumatoare de creier pane. Uneori, dupa ce le dau prin faina si ou, eu le dau si prin pesmet. Nu se compara la gust cu nimic altceva, este demential.

INTREBARE: De unde se mai poate cumpara creier (congelat, desigur, ca proaspat...nicio sansa)?

am gătit această rețetă
abuz

George

Super rețeta!

am gătit această rețetă
abuz

Constantin - Miluta

A trecut putin timp de cand deja m-am saturat de creier pane dupa aceasta formidabila reteta. Foarte utila recomandarea cu fiertul creierului inainte. Savuros!
P.S. Am avut o cantitate generoasa de creier, asa ca am facut totul x 2

am gătit această rețetă
abuz

Cristian

Sunt cam carcotas, dar nu am gasit nimic de obiectat! Tocmai am facut si noi, acasa, creier pane, practic aceeasi reteta! O sugestie de la sotia mea: inainte de introducerea in tigaie, sa presarati un pic de susan! Felicitari!

am gătit această rețetă
abuz

Nico

Super gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superrrr!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acum fac pt prima oara va spun dupa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu, nu fierb creieru.... doar il dau prin faina amestecata cu ou ,sare , piper. ...Este EXCELENt cu SALATA. Pt DINNER.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca e foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 10