Asadar mai intai am spalat carnea si am portionat-o, a pus-o intr-o tava inalta, am dat sare si condimente pentru porc,si a adaugat un pahar de apa, unul de vin (150-200 ml), 50 ml ulei.
Apoi a pus folie peste tava si a lasat la cutorul preincalzit, la foc mediu cam 2 ore. Inainte cu 30 de minute de a fi gata am scos folia, dar s-a cam uscat friptura. Ar fi trebuit sa las mai putin in cuptor fara folie.
Intre timp a facut sosul de rosii,ca in reteta din link si de aici au rezultat doua variante de friptura. A fiert separat ciupercile apoi le-am scurs, le-amincorporat in sos si am mai dat cateva clocote. A servit friptura cu sosul de rosii si ciuperci.
A bagat bucatile de carne intr-o oala impreuna cu sosul si a mai fiert inabusit inca 15 minute, sa se inmoaie carnea.
Intre timp a pus la fiert si cativa cartofi curatati si taiati bucatele mai mici, din care a facut un piure adaugand lapte rece si o bucata de unt.
Analfabeto! Intai plateste niste ore la un profesor de Lb. Romana sa inveti sa scrii corect, nu mai fa compuneri de om prost care spune ba ca "am spalat...am dat sare..., ", probabil numai atit stii tu sa faci, apoi vine altcineva, care stie sa gateasca si continua "friptura..." ta si "a pus..., a lasat...,a bagat..,a...etc". Tu unde erai in acest timp? Scriai ineptiile astea literare?
In reteta se vorbeste despre friptura de porc , nu de gramatica ! Pana la urma ar trebui sa apreciati efortul cuiva , care a depus efortul de a scrie o reteta ! Jignirile va descalifica , la capitolul educatie si bun simt !
Comentarii (22):
Analfabeto! Intai plateste niste ore la un profesor de Lb. Romana sa inveti sa scrii corect, nu mai fa compuneri de om prost care spune ba ca "am spalat...am dat sare..., ", probabil numai atit stii tu sa faci, apoi vine altcineva, care stie sa gateasca si continua "friptura..." ta si "a pus..., a lasat...,a bagat..,a...etc". Tu unde erai in acest timp? Scriai ineptiile astea literare?
Excelenta !
Am 10 ani
si am facut-o da am dat-o la gunoi nu stiu la nuii cum le plc.!!!!!!
FORTE BUNA FRIPTURA CU SOS
Daca e uscata cand e scoasa din cuptor esti praf
In reteta se vorbeste despre friptura de porc , nu de gramatica ! Pana la urma ar trebui sa apreciati efortul cuiva , care a depus efortul de a scrie o reteta ! Jignirile va descalifica , la capitolul educatie si bun simt !
Voi adauga un link care sa explice de ce o nota atat de slaba...=))
Unde este link-ul pentru reteta de sos ?
Daca gatesti cum te exprimi, e grav!
In primul rand ,reteta e scrisa cu picioarele si in al doilea rand ,in piure nu se pune niciodata laptele rece pentru ca il inchide la culoare