Friptura de gluten cu sos de rosii

Friptura de gluten cu sos de rosii
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

gluten:

supa:

sos:

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Ingredientele pt gluten se amesteca si se framanta bine, vreo 10 minute. Aluatul rezultat trebuie sa fie elastic. Se pune intr-un bol si se acopera cu folie. Se lasa la dospit 1 ora.
  • Dupa o ora aluatul creste un picut, se dezvolta glutenul si devine mai maleabil. Il punem intr-o sita si dam drumul la un jet de apa calduta spre rece si framantam bine aluatul sub apa 15 minute.
  • Aluatul e gata cand apa care iese din el este limpede si f curata! In primele minute aluatul se sfarma, o sa vi se para ca nu are cum sa se formeze o bila compacta dar dupa cam 10 minute devine foarte elastic si compact! Vezi aici, pas cu pas.
L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: