Friptura de gluten cu sos de rosii

Ingrediente
4
gluten:
supa:
sos:
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Ingredientele pt gluten se amesteca si se framanta bine, vreo 10 minute. Aluatul rezultat trebuie sa fie elastic. Se pune intr-un bol si se acopera cu folie. Se lasa la dospit 1 ora.
- Dupa o ora aluatul creste un picut, se dezvolta glutenul si devine mai maleabil. Il punem intr-o sita si dam drumul la un jet de apa calduta spre rece si framantam bine aluatul sub apa 15 minute.
- Aluatul e gata cand apa care iese din el este limpede si f curata! In primele minute aluatul se sfarma, o sa vi se para ca nu are cum sa se formeze o bila compacta dar dupa cam 10 minute devine foarte elastic si compact! Vezi aici, pas cu pas.
Lifestyle blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!