Friptura de vita cu sos de bere

Friptura de vita cu sos de bere
Desert
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se spala carnea si se zvanta, dupa care se freaca cu un amestec de sare, piper, faina de mustar, cuisoare, nucsoara, cimbru, o foaie de dafin maruntita. Se leaga cu o sfoara de bucatarie.
  • Se curata morcovii si se taie felii subtiri, ceapa cubulete si se rade coaja de lamaie.
  • Se pune untul topit intr-o cratita si se prajeste carnea putin pe toate partile.
  • Se adauga morcovii, ceapa, coaja de lamaie, crengutele de busuioc si de cimbru, otetul si berea.
eileenEileen

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

11/12/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
20/06/2011

EXCELENTA RETETA SI FOARTE BUNA VO RECOMAND CU CALDURA ALATURI DE UN VIN ROSU SEC SAU DEMISEC DE MURFATLAR

(0) (0) abuz