Friptura de vita in sos
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea se poate gati intreaga sau taiata felii de un deget grosime (ca sa fiarba mai repede).Se unge cu putin ulei si se pune in oala sub presiune, alaturi de celelalte ingrediente, in afara de sare.
- Se mai adauga apa daca este nevoie, cat sa fie carnea acoperita. Se pune la fiert sub presiune 1-2 ore in functie de tipul carnii (vita fierbe cel mai greu).
- Se sareaza doar la sfarsit pentru ca sarea intareste carnea. Se taie apoi felii iar sosul se strecoara si se serveste alaturi.Noi servit cu cartofi taranesti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
18/02/2016
Pai cum e gata in 40 de minute daca trebuie sa fiarba 1-2 ore?
la oala sub presiune?!?!?
19/01/2012
Buna dar cu o garnitura un pic mai consistenta piure' si as fi adaugat si ceva muraturi.
Oricum esti foarte clara in retete. Bravo!