Se caleste ceapa tocata fin in ulei apoi se adauga telina si baconul macinat sau taiat cubulete mici.Taiem marunt 2-3 catei de usturoi si ii adaugam.Cand bacon-ul a capatat o culoare aurie se incorporeaza carnea tocata si se lasa putin la prajit apoi morcovul ras sau taiat cubulete si el. Se adauga sucul de rosii, apoi apa si sarea si se fierbe la foc mic cca 3 ore.Nu tai frunzele de telina ,ci le pun intregi,iar la urma le scot.
Cu cat fierbe mai mult cu atat va fi mai bun,contrar parerilor cum ca ar fi la fel si fiert putin.Oricum,va veti adapta dupa timpul pe care il aveti.Nu e mult de munca,dupa adaugarea sucului de rosii trebuie doar sa il lasam la foc mic si sa amestecam din cand in cand.
Cand se raceste il pun in recipiente de cca 300 g si il dau la congelator,unde se poate pastra pana la 3 luni,insa nu va dura atat,fiindca are un gust exceptional.Este foarte important sa folosim carne proaspata si de calitate.Recomand folosirea bacon-ului,fiindca schimba mult savoarea sosului.
Comentarii:
Yammii
Bravo asa da ragu
Unde se regăsește vinul in prepararea rețetei ?
Foarte bun
Buuuuuun
Super
L-am facut,e super
Excelent