Ragu de pui

Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Pipetul de pui se dezoseaza si se indeparteaza pielita, dupa care se taie bucatele. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se pune la prajit in ulei incins. Ceapa se taie fideluta, morcovul se taie rondele, broccoli se desface buchetele mici.
- Ceapa se caleste pana se inmoaie, apoi se adauga morcovul, porumbul si broccoli. Se pune apa cat sa se acopere tot si se lasa la foc potrivit 15 minute.
- Cand carnea este prajita se adauga si ea peste legume. Amestecam amidonul cu zeama de la o lamaie si putina apa si se adauga si el peste legume.
- Se adauga si smantana . Condimentam cu sare si piper.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă