Petitchef

Paste cu ragu

Aceste paste cu ragu sunt exact pe gustul meu:) Ragu este un sos pe baza de rosii cu carne taiata bucati , nu macinata , se folosesc doar cateva ingrediente dar gustul este minunat. Se face la foc mic , carnea la final este frageda si delicioasa, iar sosul rosu imbraca paste cu o aroma delicata…poftiti la masa :)

Felul principal
6 porții
15 min
3 ore
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 4 linguri ulei de masline pana cand se inmoaie, apoi adaugam boiaua si carnea taiata bucati mai miciO lasam pana se caleste putin, apoi adaugam vinul si lasam sa scada de jumatate. Adaugam rosiile , busuiocul , asezonam cu sare si piper, dam focul la mic si acoperim cu un capac.Lasam sa fiarba cam 2 ore si jumatate, pana cand carnea incepe sa se desfaca si este foarte frageda.
  • Gustam si daca e nevoie mai asezonam.Pastele le fierbem in apa cu sare pana sunt fierte apoi le strecuram si le asezam pe farfurie cu sos ragu deasupra. Garnisim cu putin busuioc si daca doriti cu putin parmezan . Pofta buna!


Întrebări:




Comentarii (12):

11/05/2014

Ok

(0) (0) Abuz
07/05/2014

Excelent si delicios

(0) (0) Abuz
07/05/2014

Super

(0) (0) Abuz
07/05/2014

Reteta nu este completa!

(0) (0) Abuz
07/05/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
07/05/2014

Reteta nu este scrisa corect.

(0) (0) Abuz
07/05/2014

Eu nu pun porc, adaug morcov, si apio, pentru un gust cat mai apropiat de reteta originala din Italia. Binenteles cu un adaos final la servire de parmezan. Fara parmezan e ca o nunta fara lautari.

(0) (0) Abuz
07/05/2014

De unde-ati mai scos-o nätäräilor?

(0) (0) Abuz
07/05/2014

Minune mare!

(0) (0) Abuz
07/05/2014

E buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Ciocnitul oualor de Paste Ciocnitul oualor de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează