Paste cu ragu

Paste cu ragu
Felul principal
6 porții
Ușor
3 h 15 m

Aceste paste cu ragu sunt exact pe gustul meu:) Ragu este un sos pe baza de rosii cu carne taiata bucati , nu macinata , se folosesc doar cateva ingrediente dar gustul este minunat. Se face la foc mic , carnea la final este frageda si delicioasa, iar sosul rosu imbraca paste cu o aroma delicata…poftiti la masa :)

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire3 ore
  • Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 4 linguri ulei de masline pana cand se inmoaie, apoi adaugam boiaua si carnea taiata bucati mai miciO lasam pana se caleste putin, apoi adaugam vinul si lasam sa scada de jumatate. Adaugam rosiile , busuiocul , asezonam cu sare si piper, dam focul la mic si acoperim cu un capac.Lasam sa fiarba cam 2 ore si jumatate, pana cand carnea incepe sa se desfaca si este foarte frageda.
  • Gustam si daca e nevoie mai asezonam.Pastele le fierbem in apa cu sare pana sunt fierte apoi le strecuram si le asezam pe farfurie cu sos ragu deasupra. Garnisim cu putin busuioc si daca doriti cu putin parmezan . Pofta buna!
LuckycakeLuckycake

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Excelent si delicios

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Reteta nu este completa!

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Reteta nu este scrisa corect.

abuz

anonymous

Eu nu pun porc, adaug morcov, si apio, pentru un gust cat mai apropiat de reteta originala din Italia. Binenteles cu un adaos final la servire de parmezan. Fara parmezan e ca o nunta fara lautari.

abuz

anonymous

De unde-ati mai scos-o nätäräilor?

abuz

anonymous

Minune mare!

abuz

anonymous

E buna

abuz
  • pagina 1 / 2