Ingrediente: 350 g aluat pasta brisee, cumparat sau facut dupa reteta asta 1 dovlecel 1 ceapa 3-4 morcovi 2 ardei capia rosii 3 oua 50 g sunculita sau bacon...
Ingrediente: aluat: 250 gr făină 1 pachetel mic de drojdie uscata 3 linguri de ulei de masline 1 linguriță de sare 15 cl de apă calda Alte ingrediente : 8 felii...
Ingrediente: 1 kg de cartofi 50 g unt lapte, cat doriti sa fie de subtire piureul 2 legaturi de ceapa verde 200 g branza chedar 150-200 g bacon crud,feliat...
Ingrediente: Pentru blat: 400 g faina 650 25 g drojdie 1 lingurita sare 1 cana apa calduta 1/2 lingurita zahar 3 linguri ulei de masline Pentru topping: 4...
Ingrediente: 1 lingura de unt 2 cepe, taiate marunt 400 g ficat de pui, taiat mic 3 linguri de coniac 300 g carne de porc, tocata 2 oua 200 ml smantana grasa...
Ingrediente: 1/2 de cutie de ciuperci 1 ceapa 2-3 felii de sunca / salam 50 g cascaval 10 felii de bacon 1 piept de pui 4-5 jumatati de gogosar murat sare,...
Ingrediente: 500 g carne de pui , 150 g ciuperci, 300 ml smantana, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 3-4 felii bacon afumat , 1 ou, 200 ml supa, 150 ml vin alb...
Ingrediente: 5-6 Cartofi intregi 2 Morcovi 100 g Sunca/Bacon/Kaizer/sau orice slanina afumata si cu carne 2 Castraveti murati sau/ (verzi) 3 fire Ceapa verde...
Ingrediente: 1 kg de cartofi roz nu prea mari, 1 ceapa, 500 g de costita afumata(kaiser, bacon), 500 g reblochon(branza frantuzeasca, se gaseste si la noi, la...
Ingrediente: 40 g unt, 1 ceapa, 2 tije telina, 450 g carne vita tocata si condimentata, 150 g pesmet, 1 lingurita seminte fenicul, 200 g smochine uscate...
Este o re?et? specifica nordului Italiei, la care eu, ca de obicei, am mai ad?ugat ceva. ?i anume, ciupercile champignion. Ca s? fie cât de cât mai apropiat? gustului nostru (dac? pot spune asta).
Ingrediente pentru 1 persoan?: 1 mu?chi de
Am pornit de la o reteta care a castigat locul al II lea la Festivalul de gatit in aer liber de la Tg Mures, din vara asta, si anume un muschiulet de porc copt in folie de Al, "dezbracat" apoi de folie pentru rumenire, si scaldat intr-un sos de smantana c