Petitchef

Placintele cu carne de iepure

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cuptorul se preincalzeste la 170ºC. Carnea se caleste in unt topit si ulei. Se scoate si se pune deoparte. In aceeasi tigaie se caleste ceapa tocata 10 minute. Se adauga baconul taiat fasii si se lasa pana devine crocant.Se pune faina si se amesteca.
  • Se adauga inapoi carnea in tigaie impreuna cu ienuparul, cimbrul si coaja de portocala. Se sareaza, se toarna supa de pui fierbinte, se acopera si se da la cuptor sa fiarba 1¾ ore.
  • Se adauga apoi castanele si se mai lasa la cuptor descoperit 15 minute. Din aluatul de patiserie se decupeaza cercuri cu diametrul de 10 cm. Compozitia de carne se pune in boluri termorezistente individuale care se acopera cu un cerc de aluat. Se unge aluatul cu ou batut si se dau bolurile la cuptor pana acesta este auriu.
  • Placinta cu carne de caprioaraBibilica cu varza rosieVitel cu portocale si cartof dulceCoq au Vin rapidSupa de dovleac cu unt de castaneCannelloni cu vita si mielMini-carnaciori in aluatMancare de iepure cu sosPlacinta cu ciuperci si vitelTarta cu mozzarella, praz si nuciMancare de telinaPui cu vineteRata cu ananasPlacinta cu carne si gutuiPate de casa.

Rețete inrudite

YouTube

Clapon cu castane


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
3.5 / 5

Articole conexe

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează