Placintele cu carne de iepure

Placintele cu carne de iepure
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Clapon cu castane


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Cuptorul se preincalzeste la 170ºC. Carnea se caleste in unt topit si ulei. Se scoate si se pune deoparte. In aceeasi tigaie se caleste ceapa tocata 10 minute. Se adauga baconul taiat fasii si se lasa pana devine crocant.Se pune faina si se amesteca.
  • Se adauga inapoi carnea in tigaie impreuna cu ienuparul, cimbrul si coaja de portocala. Se sareaza, se toarna supa de pui fierbinte, se acopera si se da la cuptor sa fiarba 1¾ ore.
  • Se adauga apoi castanele si se mai lasa la cuptor descoperit 15 minute. Din aluatul de patiserie se decupeaza cercuri cu diametrul de 10 cm. Compozitia de carne se pune in boluri termorezistente individuale care se acopera cu un cerc de aluat. Se unge aluatul cu ou batut si se dau bolurile la cuptor pana acesta este auriu.
  • Placinta cu carne de caprioaraBibilica cu varza rosieVitel cu portocale si cartof dulceCoq au Vin rapidSupa de dovleac cu unt de castaneCannelloni cu vita si mielMini-carnaciori in aluatMancare de iepure cu sosPlacinta cu ciuperci si vitelTarta cu mozzarella, praz si nuciMancare de telinaPui cu vineteRata cu ananasPlacinta cu carne si gutuiPate de casa.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+