Se curata si se spala foarte bine iepurasii (daca au cap se taie si se arunca).Se curata legumele si se taie nu foarte marunt.
Se unge o tava mai mare (cat sa incapa cei doi iepuri) cu jumatate din uleiul de masline si se aseaza in ea jumatate din cantitatea de zarzavaturi si foile de dafin.
Peste zarzavaturi se pun iepurasii (putin condimentati) in ei se pun cateva zarzavaturi si restul deasupra lor.
Se pune si berea in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa in bait cateva ore.Se dau la cuptor pana se fragezeste carnea (tava va fi acoperita cu folie de aluminiu).
Cand este aproape gata se toarna peste ei vinul si restul de ulei.Se indeparteaza folia si se mai lasa putin la cuptor pana se rumenesc.Se scot pe un platou si se servesc.Noi consumat alaturi de cartofi. O poza cu portia mea .Si asa arata carnita.
Am incercat si eu, mi-ai dat o mica teapa.... am crezut ca va fi gata in 50 min, dar trebuie lasat in bere cateva ore.... nu l-am mai lasat ca nu am avut timp...ce va iesi om vedea
Comentarii (41):
Am incercat si eu, mi-ai dat o mica teapa.... am crezut ca va fi gata in 50 min, dar trebuie lasat in bere cateva ore.... nu l-am mai lasat ca nu am avut timp...ce va iesi om vedea
Super buna,chie vreau sa mai gatesc iepurasi coconasi.............lol
Eu cresc doar iepuri fara cap
Interesant
Ar fi mai bine inpanat cu slanina si usturoi e super bun pofta buna
Imi ploua-n gura !
Suna bine!
L-AM PUS SI EU PE IEPURAS ,, VA ANUNT CE IESE
Ok
Arata bine, deja imi ploua in gura, siguro sa o incerc