Petitchef

Iepure la cuptor

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata si se spala foarte bine iepurasii (daca au cap se taie si se arunca).Se curata legumele si se taie nu foarte marunt.
  • Se unge o tava mai mare (cat sa incapa cei doi iepuri) cu jumatate din uleiul de masline si se aseaza in ea jumatate din cantitatea de zarzavaturi si foile de dafin.
  • Peste zarzavaturi se pun iepurasii (putin condimentati) in ei se pun cateva zarzavaturi si restul deasupra lor.
  • Se pune si berea in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa in bait cateva ore.Se dau la cuptor pana se fragezeste carnea (tava va fi acoperita cu folie de aluminiu).
  • Cand este aproape gata se toarna peste ei vinul si restul de ulei.Se indeparteaza folia si se mai lasa putin la cuptor pana se rumenesc.Se scot pe un platou si se servesc.Noi consumat alaturi de cartofi. O poza cu portia mea .Si asa arata carnita.


Poze

Iepure la cuptor
Iepure la cuptor - poza 2
Iepure la cuptor - poza 3
Iepure la cuptor - poza 4
Iepure la cuptor - poza 5
Iepure la cuptor - poza 6
Iepure la cuptor - poza 7
Iepure la cuptor - poza 8
Iepure la cuptor - poza 9

Întrebări:




Comentarii (41):

costea_n2015, 05/06/2015

Am incercat si eu, mi-ai dat o mica teapa.... am crezut ca va fi gata in 50 min, dar trebuie lasat in bere cateva ore.... nu l-am mai lasat ca nu am avut timp...ce va iesi om vedea

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
20/02/2015

Super buna,chie vreau sa mai gatesc iepurasi coconasi.............lol

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
giovanni, 18/06/2017

Eu cresc doar iepuri fara cap

(0) (0) Abuz
27/02/2015

Interesant

(0) (0) Abuz
18/02/2015

Ar fi mai bine inpanat cu slanina si usturoi e super bun pofta buna

(0) (0) Abuz
11/02/2015

Imi ploua-n gura !

(0) (0) Abuz
04/01/2014

Suna bine!

(0) (0) Abuz
30/12/2013

L-AM PUS SI EU PE IEPURAS ,, VA ANUNT CE IESE

(0) (1) Abuz
30/12/2013

Ok

(0) (0) Abuz
20/12/2013

Arata bine, deja imi ploua in gura, siguro sa o incerc

(0) (1) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cum se gătește macrou în cuptor?
Cum se gătește macrou în cuptor?
2 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează