Iepure la cuptor
Se pregatesc foarte usor si ies foarte deliciosi.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se curata si se spala foarte bine iepurasii (daca au cap se taie si se arunca).Se curata legumele si se taie nu foarte marunt.
- Se unge o tava mai mare (cat sa incapa cei doi iepuri) cu jumatate din uleiul de masline si se aseaza in ea jumatate din cantitatea de zarzavaturi si foile de dafin.Peste zarzavaturi se pun iepurasii (putin condimentati) in ei se pun cateva zarzavaturi si restul deasupra lor.
- Se pune si berea in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa in bait cateva ore. Se dau la cuptor pana se fragezeste carnea (tava va fi acoperita cu folie de aluminiu).
- Cand este aproape gata se toarna peste ei vinul si restul de ulei.Se indeparteaza folia si se mai lasa putin la cuptor pana se rumenesc.Se scot pe un platou si se servesc.Noi consumat alaturi de cartofi.O poza cu portia mea .Si asa arata carnita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Acum ma apuc de treaba, o sa postez dupa ce ii vom savura
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustos!!!!
anonymous
Am sa incerc aceasta reteta.
anonymous
SUPER RETETA,IESE DELICIOS!
anonymous
Foarte bun
anonymous
Arata frt bine
anonymous
Super buna
anonymous
Foarte tare
anonymous
Mmmmmm mi-a lasat gura apa ...am sa incerc
anonymous
E super