Dupa care il scoatem din marinata, il scuturam bine de condimente, il ungem cu ulei, il impanam bine cu usturoi si il asezam sa stea frumos pe un pat facut din 2-3 morcovi, 1 patrunjel, cateva felii telina, foi de dafin, boabe de piper.il acoperim cu felii de slanina afumata, sa-i tina de cald, turnam si un pahar de vin sa-l ametim un pic.acoperim vasul cu o folie de aluminiu si zdup cu el in cuptorul incalzit bine.
Controlam din cand in cand si la nevoie mai dam sa bea apa.dupa 30 minute daca carnea e aproape facuta, renuntam la folie, il lasam sa se rumeneasca bine avand grija sa-l intoarce si pe partea cealalta si nu uitam ca din cand in cand sa stropim iepurele cu sosul din vas. il servim cu garnitura de cartofi, orez s-au ce ne place.
Comentarii (138):
Sa stii ca "analfabetii" si "imbecilii", sunt cei din redactie care publica toate prostiile, fara sa le citeasca!
Super de bun
Excelent
Excelent!!!
Delicios!!!
Ok!
Dlicios
CEVA MASLINE AJUTA
FENOMENALLLLLLL..... :)))))
Incerc si eu.