Iepure la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Daca iepurele este tanar nu se mai tine in bait asa ca dupa ce spalat bineimpanat cu fasii de slaninuta ,kaizer si usturoi.
  • Apoi sarat si piperat dupa gust dupa care l-am asezat in tava in care pus ule vinul , cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.
  • Acoprit tava cu folie de aluminiu si tinut la cuptor pana ce a scazut aproape toata zeama .
  • Dupa care indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea. Acesta friptura servit-o alaturi de piure de cartofi si gogosari in otet.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Yoshkin, 12/02/2020

Foarte bună

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Eu, 12/03/2021

O reteta de toata jena!

(0) (1) abuz
11/04/2014

Suuuuuuuuuuuuuper

(0) (0) abuz
17/03/2014

:P bun..

(0) (0) abuz
13/12/2013

Forte bun

(0) (0) abuz
28/09/2013

Usoara si super delicioasa

(0) (0) abuz
21/09/2013

Ff bun

(0) (0) abuz
17/08/2013

E buuuuna

(0) (0) abuz
09/02/2013

Super

(0) (0) abuz
02/02/2013

Foarte bunaaaaaaaaaaaa

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2