Petitchef

Iepure cu mazare si morcovi

Iepure…o carne cu aceeasi textura ca a celei de pui dar mult mai gustoasa. Este o reteta care necesita o singura oala/tigaie, deci este foarte simplu de facut si nu necesita multa bucatareala :) Pentru ca sotia mea nu mananca “pufosenii” am avaut placerea sa savurez singur ce am gatit :D Iata reteta:

Felul principal
4 porții
30 min
1 h 20 m
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puneti sare, piper si boia pe bucatile de carne. Intr-o tigaie maricica puneti uleiul si prajiti carnea 3-4 minute pe fiecare parte.
  • Scoateti carnea si caliti prazul si morcovul pana cand prazul se inmoaie.
  • Adaugati restul condimentelor si amestecati. Puneti carnea din nou deasupra legumelor, adaugati 5-600ml de apa, puneti un capac si lasati sa fiarba la foc mic 60-70 de minute.
  • In ultimele 10 minute adaugati mazarea si branza amestecand usor pentru a se incorpora branza.


Întrebări:




Comentarii:

14/09/2016

Forte buna,muito saburosa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/03/2015

Arata foarte bine........merita incercat.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Morcovi în sos de miere și clementine
Morcovi în sos de miere și clementine
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
20 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor

Articole conexe

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Cateva lucruri pe care, probabil, nu le stiti despre morcovi Cateva lucruri pe care, probabil, nu le stiti despre morcovi Cateva lucruri amuzante despre morcovi Cateva lucruri amuzante despre morcovi

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează