Iepure…o carne cu aceeasi textura ca a celei de pui dar mult mai gustoasa. Este o reteta care necesita o singura oala/tigaie, deci este foarte simplu de facut si nu necesita multa bucatareala :) Pentru ca sotia mea nu mananca “pufosenii” am avaut placerea sa savurez singur ce am gatit :D Iata reteta:
Puneti sare, piper si boia pe bucatile de carne. Intr-o tigaie maricica puneti uleiul si prajiti carnea 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateti carnea si caliti prazul si morcovul pana cand prazul se inmoaie.
Adaugati restul condimentelor si amestecati. Puneti carnea din nou deasupra legumelor, adaugati 5-600ml de apa, puneti un capac si lasati sa fiarba la foc mic 60-70 de minute.
In ultimele 10 minute adaugati mazarea si branza amestecand usor pentru a se incorpora branza.
Comentarii:
Forte buna,muito saburosa!
Arata foarte bine........merita incercat.....