Iepure cu mazare si morcovi

Iepure cu mazare si morcovi
Felul principal
Ușor
1 h 50 m

Iepure…o carne cu aceeasi textura ca a celei de pui dar mult mai gustoasa. Este o reteta care necesita o singura oala/tigaie, deci este foarte simplu de facut si nu necesita multa bucatareala :) Pentru ca sotia mea nu mananca “pufosenii” am avaut placerea sa savurez singur ce am gatit :D Iata reteta:

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 h 20 m
  • Puneti sare, piper si boia pe bucatile de carne. Intr-o tigaie maricica puneti uleiul si prajiti carnea 3-4 minute pe fiecare parte.
  • Scoateti carnea si caliti prazul si morcovul pana cand prazul se inmoaie.
  • Adaugati restul condimentelor si amestecati. Puneti carnea din nou deasupra legumelor, adaugati 5-600ml de apa, puneti un capac si lasati sa fiarba la foc mic 60-70 de minute.
  • In ultimele 10 minute adaugati mazarea si branza amestecand usor pentru a se incorpora branza.

Punctează această reţetă

InvatsabucataresccomInvatsabucataresccom

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Forte buna,muito saburosa!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata foarte bine........merita incercat.....

abuz