Vinul se pune la incalzit si adaugam codimentele de mai sus .Lasam sa dea in clocot pret de cateva secunde. Carnea se pune intr-un vas si se toarna peste vinul codimentat. Se adauga apoi si legumele de mai sus si totul se da la rece. Carnea se tine in acest bait timp de 2-3 ceasuri.
Punem slanina taiata bastonase la prajit, adaugam prazul taiat rondele si cand aceasta esta calita adaugam carnea de iepure scoasa din bait. Se sareaza ,pipereaza si se lasa la calit carnea pana devine alba .
Acum adaugam vinul si apa cat sa acopere carnea. Punem morcovii taiati si usturoiul feliat . Se acopera cu un capac , lasand sa fiarba pana se inmoaie carnea .
Cand apa a scazut adaugam maslinele taiate rondele , ciupercile si lasam sa fiarba mai departe cca . 10 minute punand si un pic de patrunjel verde tocat.
Se toarna smantana peste si lasam pe foc cat sa dea un clocot. Servim cu pireu de cartofi , garnitura de orez sau ,de ce nu cu mamaliguta .
Mi se pare o reteta putin cam firava,..adica incompleta,si cu sicoape in informatie,...ma asteptam..din partea gazadelor la ceva inedit,cu fantezie, si cu varuiante atit de libere ale artei culinare,..cred ca se poate imbunatati reteta cu pina la 20 % pentru a avea pretentie de excelenta...dar este doar o opinmie de autodidact in domeniu..si doar amator,,,deci nu va suparati ca am opinie diferita,..
Comentarii:
Excelent. Poate eu as fi dat putin compozitia finala la cuptor,
F f bun
Buna si abia astept sa o pregatesc si eu
OK
Super buna
Tareeeeeeee gustos !
Mi se pare o reteta putin cam firava,..adica incompleta,si cu sicoape in informatie,...ma asteptam..din partea gazadelor la ceva inedit,cu fantezie, si cu varuiante atit de libere ale artei culinare,..cred ca se poate imbunatati reteta cu pina la 20 % pentru a avea pretentie de excelenta...dar este doar o opinmie de autodidact in domeniu..si doar amator,,,deci nu va suparati ca am opinie diferita,..